Inga Frislev |
Tusind tak for de skønneste tapas retter i lørdags til Hennys jubilæumsfest. Det var virkelig lækkert. Sødt og venligt personale. En rigtig dejlig fest, også selvom den foregik inde. Kommer gerne igen. Venlig hilsen Inga |
Lene og Paul Erik Kvist, Vissing |
Vi fem vissingboere siger tak for en herlig oplevelse – venligt, varmt og lækkert! Super betjening – selv til gluten allergikere! |
Ib og Bente |
Tusind tak for en fantastisk dejlig frokost i det “grønne”Selv vejret var fantastisk. en rigtig dejlig oplevelse. Fin og venlig betjening. Kommer gerne igen. |
Inge Wolff og Carsten Rasmussen |
Hej Inge og Nis Ja, så gjorde I det igen, igen!! I fortjener de allerstørste roser og hilsener fra både Carsten og jeg og sidst, men ikke mindst, fra alle gæsterne. Selv om der var gæster der deltog sidste år til min fødselsdag, ja så var de også i år mundlamme over hele set-uppet. De “nye” gæster som deltog i år havde lidt svært ved at “få armene ned” – så syntes vi ikke man kan opnå mere. Stor, stor ros til Jer, maden, pigerne osv. I sandhed en tidslomme på alle måder. Håber I får en god efterårs-/vinter-/forårsperiode. Mange hilsener Inge Wolff og Carsten Rasmussen |
Edel Rosenberg |
Frokost i det grønne. Tak for en hyggelig dag og lækker frokost den 19 august. Gæsterne, min nærmeste familie, var meget begejstrede , både for stedet og maden. Mange hilsner Edel Rosenberg |
Ulla Transe |
Kære værtspar. Tusind tak for en dejlig eftermiddag i jeres smukke have. Vi nød den lækre mad og gode betjening. Det kan kun anbefales. Mange hilsner Ulla Transe |
Gunhild og Teddy |
Hej Inge & Nis Tak for sidst. Vi havde en fremragende god og dejlig oplevelse hos jer igår. I bor et dejligt sted med en skøn natur og masser af stilhed. Tak for dejlig mad. Det er jo fantastisk, at en “amatør” kan lave så dejlig mad! Maden smagte dejligt, ikke for olieret, ikke for salt, ikke for fed, den sad lige i øjet. Vi havde også den fornøjelse, at overnatte på jeres bed and breakfast. Super fine værelser og flotte badeværelser samt et skønt køkken, med tilhørende mad og drikkevarer inkluderet i prisen – fantastisk. Tak for garageplads til vores gamle bil???? Vi skal varmt anbefale jer til alle vi kender. Vi vender helt sikkert tilbage til alle de gode oplevelser. Må lykke og sundhed følge jer begge. Tusind tak. De bedste hilsner Gunhild og Teddy |
Grethe |
Tak for rigtig dejlig mad og for en dejlig dag i jeres have med sol og sommer 🙂 V.h. Grethe og venner |
Inger og Niels Jørgen. |
Klausen og Boesdal. Vi vil hermed sige mange tak for en god og oplevelsesrig frokost i det grønne, torsdag den 8 dm. Vi var inviteret af vores datter og svigersøn, og vi må sige at det var en utrolig eftermiddag i jeres skønne sted, vi fik sagt tak for god og spændende menu, men glemte at takke for den udsøgte og venlige og smilende betjening. Tak endnu engang fra pensionisterne Inger og Niels Jørgen. |
Niels Jørgen Sørensen |
Klausen og Boesdal. Vi vil hermed sige mange tak for en god og oplevelsesrig frokost i det grønne, torsdag den 8 dm. Vi var inviteret af vores datter og svigersøn, og vi må sige at det var en utrolig eftermiddag i jeres skønne sted, vi fik sagt tak for god og spændende menu, men glemte at takke for den udsøgte og venlige og smilende betjening. Tak endnu engang fra pensionisterne Inger og Niels Jørgen. |
Mona Westerholm Jensen |
Kære Inge og Nis. Lørdag den 3. September havde min mand og jeg fornøjelsen af at besøge jeres smukke hjem og dejlige have, at frokosten også var udsøgt gjorde bestemt ikke oplevelsen ringere. Et besøg der ganske bestemt vil blive gentaget. Tusind tak for dejlig mad og behagelig betjening. |
Hans Gert Jakobsen, Rødekro |
Kære Inge og Nis. 23.6 havde vi fire fra Aabenraa/Rødekro en fin eftermiddag hos Jer. Godt at vejret var til,at man kunne sidde i køkkenet, hvor vi nød det udsøgte måltid og tilsvarende servering,samt det spændende milieu. Her gik tingene sammen i en smuk helhed. Vi kommer gerne igen og skal nok udbrede det gode budskab. venlig hilsen fra Bitten og Aksel Vestergaard, Karen og Gert Jakobsen. |
Mette og Stig Stormgaard |
Hej Inge og Nis Hvilken positiv oplevelse vi hav de ved vores besøg hos Jer i den weekend vi lige har haft. Hvor var det en dejligt og afslappet og sikken en skøn have og værelse, som vi fik præsenteret. Det var en oplevelse vi kun nu kan anbefale for vores netværk. De bedste hilsner og på forhånd tak Mette og Stig Stormgaard |
Inge Wolff |
Kære Inge &Nis 1000 tak for et fantastisk vellykket arrangement i lørdags. Det var bare som jeg havde drømt om! Stor ros fra gæsterne for menu, koncept, sted/omgivelser – og ikke mindst for Jeres måde at være på. Den oplevelse kan jeg leve længe på!! Mange hilsener Inge Wolff |
Anna Kirstine og Erik |
Til Klausen og Boesdal! Tak for en dejlig lørdag eftermiddag. Udsøgt mad og vine, rar betjening! Vore gæster takkede for en oplevelsesrig dag i smukke omgivelser. Hyggeligt med dyr i haven. Børnene syntes, det var FEDT. Venlig hilsen Anna Kirstine og Erik |
Dorthe |
Kære Klausen og Boesdal – mange tak for virkelig dejlig mad i lørdags – vi nød hver en bid – selv min gamle moster og min gamle morbror som er erkendt meget kræsne nød maden – og 1000 tak fordi du ovenikøbet tog flot hensyn til at vi er to vegetarer. Alle var enige om at det hele var SŦ lækkert. Min moster var så modig at hun smagte det hele – og: “tænk at jeg som 87-årig for første gang smager gedeost og må erkende at det smager fantastisk!!” Kære Inge Klausen – mange tak for udsøgt service. Jeres stil og valg er med til at gøre oplevelsen perfekt. Den hvide dug i haven og det blandede service. Vi hyggede os rigtig meget ikke mindst på grund af din og pigernes venlige opmærksomhed. Fortsat rigtig god sommer – vi kommer igen til næste år – for nu har vi grundlagt en tradition. Altså hvis I har plads 🙂 Mange hilsner, Dorthe |
Helga og Gregers Petersen |
Vi nød en dejlig frokost , med små fine retter , det var en god oplevelse .solen skinnede , og med Dannebrog til tops , var det skønt at sidde ude og spise ,og nyde haven |
Nis og Inge |
Tak til Gunnar Karl Gislason, kok fra Island og forfatter til Amason-bestselleren \”North – the new Nordic cuisine of Iceland\”. Vi håber at se dig igen i haven til næste sommer… |
Nell Nielsen |
Hej Inger og Nils – tak for en dejlig frokost sidst i august. Jeg vil lige sige jeg har aldrig set en mere lækker børnetapas tallerken. Den var suveræn og vakte begejstring!! God pause til jer – vi glæder os til næste sæson. Mange hilsener Nell og Mogens |
Else Helleshøj |
Tak for en dejlig oplevelse, med lækkert mad, god betjening og skønne omgivelser. |
Karin Fonsholm |
Kære “Klausen og Boesdal” Vi var med nogle venner ude og spise hos jer i lørdags og vil gerne hermed sige tak for en helt igennem dejlig eftermiddag: skøn hjemmelavet mad, smukke omgivelser, varm og venlig betjening som absolut ikke havde travlt med at komme af med os .. til og med vejret var som bestilt! For min mand som er meget småtspisende var det en velsignelse selv et kunne bestemme hvad han ville prøve og i det tempo, der passede ham.. Og de søde børn, der serverede var da en sidegevinst! Vi vil definitivt komme igen. Mange hilsener Karin Fonsholm |
Kirsten Bach |
Hvor havde vi og vore gæster en dejlig dag hos jer. Det er helt fantastisk hvor fantasifuld maden er. Den ser flot ud og er fyldt med smag. Alt var så afslappet. Fin tapashistorie og afsluttende en havevandring. Fint minde. Tak fra os alle ! Vi glæder os til næste gang. |
Pernille Kjellerup |
Tak for en fantastisk eftermiddag med den lækreste mad og dejligt selskab! Vi kommer helt sikkert igen:-) |
Lisbeth Nicolajsen |
Fredag havde Lise-Lotte og jeg en pragtfuld dag i vores tidligere kollegas dejlige have. Nis havde lavet fantastisk mad til os, som bare smagte, og Inge + medhjælper styrede bordene stille og roligt med tid til en lille snak med gæsterne mellem alle retterne. En “gulddag” for alle gæsterne Vi ses igen – God vind – Lisbeth Nicolajsen |
Inger-lise og Birger Skytte |
Stor tak til Inge og Nis for dejlig mad og sød og imødekommende betjening. Sammen med familie og venner, med en alderspredning på 15 til 93, havde vi valgt at spise på “Frokost i det grønne”, i anledning af vores guldbryllup. ALLE havde en rigtig dejlig dag i det grønne. |
Annette Skjødt |
Kære Klausen og Boesdal 🙂 Tusind tak for en eventyrlig dejlig frokost i skønne omgivelser! Vi prøvede flere gange sidste år at booke bord hos jer uden held, så vi blev bare så glade, da det endelig lykkedes og det var bestemt værd at vente på :-)Lækkert,lækkert – vender gerne snart tilbage. |
Birgit Mikkelsen |
Kære Inge og Nis. Birgit Mikkelsen, Ringkøbing |
Henny Berthelsen |
D. 4. maj holdt jeg min fødselsdag hos Inge og Nis. Mine gæster – 28 kvinder – mødtes i deres dejlige drivhus, hvor vi fik en liflig velkomstdrik. Derefter gik vi ind i køkkenet, hvor der var dækket op i små grupper med hvide duge og små smukke vaser med blomster. Her blev vi modtaget af Inge og Nis, og man følte sig fluks meget velkommen og hjemme. Maden var let, lækker, frisk og veltillavet. Vinene var gode, humøret højt og snakken gik – særdeles – livligt! Dette blev en dag efter mit hjerte: Uhøjtidelig, hyggelig, hjemlig – man kan ikke være i bedre hænder end hos Inge og Nis – tag derud og nyd den smukke have, dejlige omgivelser, den lækre mad og den meget venlige betjening. Vi kommer igen med glæde! |
Anne-Mette Jensen, Hadsten |
En hyggelig dag i det dejlige drivhus, med fantastisk mad og dejlig varme. Alt var perfekt både for en 81 årig og en baby. |
Marianne Remmer Rigtrup |
Kære Inge &Nis! Tusind tak for et hyggelig aften i skønne omgivelser. Super tapas tallerken og unik hummersuppe med honningstegt laks. og chokoladekagen er simpelthen den bedste jeg hidtil har smagt. Jeg vender tilbage en anden dejlig dag med min mand under armen 🙂 God sommer til jer! Mange hilsener fra Marianne Remmer Rigtrup |
Ella Thomsen |
Hej Inge og Nis Mange tak for en rigtig hyggelig eftermiddag, i mit barndomshjem.Maden var rigtig lækker.Vi spiste i det gamle køkken, og nød den dejlige udsigt til haven og dalen. -og som Far sagde til dig Nis, da vi takkede af efter et par hyggelige timer.TAK FORDI I PASSER Så GODT På DET.(“NøRAGERGAARD”) Mange hilsner Magda og Johannes Mejlby Kjeld og Ella Thomsen |
Flemming Andersen |
Meget stor ros til Klausen &Boesdal for en superhyggelig og dejlig dag hvor mine 25 gæster var yderst tilfredse med maden og de dejlige køkken)omgivelser, da vejret desværre ikke tillod udendørs-servering |
Lars Bisgaard |
Hej Inger og Nis Tak for noget skønt mad. Aldrig har jeg spist i så autentiske omgivelser. Det var en dejlig aften. Kommer igen til sommer. Venligst Lars Bisgaard Hadsten højskole |
tove og lars toft-hansen |
Frokost i det grønne – blev INDE hos Klausen &Boesdal i Lyngå Med lidt held fik min kone og jeg 2 pladser . Vi skulle ikke have valgt september hvis vi ønskede at være i haven. Vejret var desværre ikke til det. Haven er ellers usædvanlig flot og velplejet – og et besøg værd. Vi ankom kl.13 – som aftalt – til en gammel 4-længet velrestaureret gård i Lyngå – få kilometer uden for Hadsten. – og var meget spændte på hvad vi skulle have at spise, da restauranten jo ikke har noget menukort. Sådan er konceptet, som jo er helt genialt gennemtænkt. Og, som de selv siger ” vi forsøger hele tiden at servere det der er bedst lige nu”
Min kone valgte et glas Chanti rødvin og jeg fik serveret et dejligt iskoldt glas fadøl straks vi havde sat os. De øvrige gæster kom også nu og de blev hurtigt placeret – alt er jo forudbestilt. Inde i restauranten kan der være ca 28 gæster, der alle kan beundre den specielle udsmykning der blandt andet består af gammelt porcelæn.- som også kommer ibrug. Bemærk, at der ingen musik er, der kan forstyrre samtalerne mellem gæsterne . Alt foregår stille og roligt -værtsparret Inge Klausen og Nis Boesdal .havde et godt overblik over hvad der hele tiden skulle ske. Det første vi fik var en marineret sild med urtecreme pyntet med rosenpeber og skiveskårede kartofler – hvilket jo fint kunne hjælpes ned af en kold snaps. Derefter fik vi en Bruschetta med tomater og bacilikum, hvorefter et fad med TAPAS kom på bordet. Diverse pølser, små frikadeller, oliven m.m. Inden havde Nis Boesdal fortalt gæsterne historien om TAPAS, som jo er en spansk forteelse. Spændende historie, som Nis diskede op med. Oksekød med korianter og en dejlig sauce og salat var næste ret – og den smagte himmelsk. Men så var mætheden også var ved at trænge sig på, men heldigvis klarede vi også oste-tallerknen, som bestod af blandt andet grapefrugt marineret i Pernod, Brie med klemmentiner, ost fra Thise-mejeriet m.m. Til det hele blev der serveret skønt nybagt brød i forskellige varianter. Og dejlig og behagelig mætte blev vi. Det var en rigtig dejlig oplevelse at være gæst på Nøragergård hos Inge Klausen og Nis Boesdal. Vi kommer igen næste sommer og som jeg sagde til Nis, da vi sagde farvel – nogle ord, som jeg ellers meget sjældent anvender – nemlig : “og så var det heller ikke for dyrt” Med venlig hilsen Tove og Lars Toft-Hansen Share on facebookShare on emailShare on printShare on favoritesMore Sharing Services0 |
Merete |
I går fejrede vi 42 års bryllupsdag med et besøg hos “Clausen og Boesdal”, det var en eventyrlig oplevelse for både gane, øjne og sjæl. Aldrig har vi fået sålækker mad i så dejlige omgivelser og med så dejlig betjening! Tak for det – og på gensyn |
Neel |
Hej Inge og Nis Tusind tak for i dag – den 14. juli. Vi har fået den dejligste frokost hos jer med vores venner fra Norring. Maden var sublim, atmosfæren ligeså og vandreturen i jeres skønne have satte lige prikken over i-et. På gensyn. Mange hilsener Nell og flere. |
Kirsten |
Da jeg fyldte 50, var gæstebogen her endnu ikke “opfundet”. Nu vil jeg derfor benytte lejligheden til at takke jer for, at I på allerbedste vis gjorde min 50-års fødselsdag til lige netop den fødselsdag, som jeg havde ønsket mig. Da vi kom til restauranten, mærkede jeg straks den afslappede og hjemlige atmosfære samtidig med, at der var dækket op med lyse sommerlige duge i et (næsten) helt almindeligt hjem. Mine gæster var mange børn, en del jævnaldrende – og nogle endnu ældre:-) Der var plads og rum til alle; maden var fantastisk – vinen lige i øjet – betjeningen imødekommende og hurtig – og da vi skulle have (alle afskygninger af)kaffe og kage, var min datters band pludselig og uventet dukket op og spillede for os i haven. Dagen blev uforglemmelig for mig – men også for alle mine gæster. Vi glæder os til at komme igen i år. Gode hilsner Kirsten |
Nis |
Ja, jeg skal selvfølgelig selv være den første til at skrive i vores nye gæstebog. Tusind tak til Ingelise og Niels, der så smukt har hjulpet med både gæstebog og hjemmeside. Og nu glæder vi os virkelig til at komme i gang, vejret i marts har fået alle forårsfornemmelserne til at springe ud. I løbet af vinteren er der blevet eksperimenteret en del i det lille køkken. Helt privat kommer påsken til at byde på jordskokkesuppe med kokos, mascarpone, chili, rejer og urter – og selvfølgelig lam af egen avl, måske i en bechamel med pernod, brøndkarse og creme af hvid trøffel, der lige skal prøves af. Hvis ungerne godkender [de godkender alt, de er født sultne) bliver både lam og jordskokker nok en del af vores åbningsmenu først i maj. Vi håber at se en masse glade mennesker! På gensyn Inge og Nis |
Niels |
Tusind tak for en dejlig eftermiddag med fejring af min fødselsdag: pragtfuld mad, dejlige omgivelser og en præsentation af mad og drikke, der fik alle gæster til at føle sig velkomne, godt tilpas og ikke mindst “hjemme”! Som fødselar kunne jeg slappe helt af og nyde eftermiddagen sammen med familie og gæster – det kunne ikke have været bedre! De bedste hilsner fra Niels |

Mens vi venter på de næste gæster….
“Engang for mange år siden gik jeg på kostskole på Sjælland, men var selvfølgelig hjemme i ferierne. Så kom min